[[kijk-live]]Nederland Roemenië Live op tv Futsal WK-kwalificatie livestream kijken 10 oktober 2023

Live Futsal | Nederland – Roemenië | Eliteronde WK-kwalificatie

Oranje Futsal (m) neemt het op dinsdag 10 oktober in de finaleronde van de kwalificatie voor het WK 2024 op tegen Roemenië. De aftrap in het Topsportcentrum in Almere is om 20.00 uur. Tickets zijn voor slechts 7,50 euro verkrijgbaar.

Oranje Futsal verloor de eerste drie wedstrijden in de finaleronde van Kazachstan (2-0), Azerbeidzjan (6-1) en Roemenië (2-1) en staat laatste in groep A. De ploeg van Miguel Andrés vecht daarom voor zijn laatste kans. Een driepunter tegen Roemenië is cruciaal om in de race te blijven voor WK-kwalificatie.

Van alle tegenstanders in de finaleronde van de WK-kwalificatie is Roemenië voor Oranje de meest bekende. Nederland en Roemenië stonden twaalf keer eerder tegenover elkaar. Daarin waren de Roemenen zes keer de sterkste, Nederland won drie keer en drie wedstrijden eindigde in een gelijkspel. De laatste ontmoeting dateert uit 6 oktober 2023. Roemenië won na een doldwaze slotfase met 2-1.

Bestel kaarten voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Roemenië.

Oranje Futsal speelt op 10 oktober opnieuw in het Topsportcentrum in Almere. In totaal speelde het Nederlands zaalvoetbalteam twaalf keer in Almere. Van deze wedstrijden werden er vier gewonnen, zeven verloren en één gelijkgespeeld.

Kwalificatie voor het WK 2024 in Oezbekistan
Voor de finaleronde van de WK-kwalificatie zijn twintig landen geplaatst. Deze landen zijn verdeeld in vijf groepen van vier. In totaal strijden de teams om zeven startbewijzen voor het WK 2024 in Oezbekistan. Deze startbewijzen gaan naar de vijf groepswinnaars en naar de twee teams die na een tweede plek in hun groep en de play-off om de resterende twee tickets als de winnaars uit de bus komen.

Eliteronde van de WK-kwalificatie tegen Roemenië, Kazachstan en Azerbeidzjan. De nummers 1 uit de poule plaatsen zich direct voor het WK 2024. De vier beste nummers 2 spelen nog play-offs voor een plek op het WK Futsal. De wedstrijd tegen Roemenië is de vierde wedstrijd voor…

 

The post [[kijk-live]]Nederland Roemenië Live op tv Futsal WK-kwalificatie livestream kijken 10 oktober 2023 appeared first on The Muslim News.

0
Open chat
1
SHMA
Assalamualaikum & Welcome to Surrey Heath Muslim Association;