[[kijk-live]]Ryder Cup Live op tv Golf van livestream kijken 29 september – 1 oktober 2023

Kijk direct The Ryder Cup 2023 🏌

Ryder Cup 2023 live op tv kijken

De Ryder Cup, de tweejaarlijkse golfstrijd tussen Europa en de Verenigde Staten, is 3 dagen live en exclusief te volgen op Play Sports. Vanaf de intrede van de golfgladiatoren op vrijdagochtend in de Marco Simone Golf & Country Club in Rome tot de laatste put op zondagavond. ‘Revanche voor de zwaarste nederlaag sinds 1967’. Dat drijft Team Europe na de blamage van twee jaar geleden in Wisconsin. Team USA vernederde toen de Europeanen en liet Rory McIlroy huilen voor de camera. Team Europe is op eigen bodem al 30 jaar ongeslagen en wil die reeks verlengen. Geen enkele Belg heeft het team gehaald, maar Nicolas Colsaerts zit wel in de staf als één van de vice-kapiteins. Hij moet Rory McIlroy, Jon Rahm, Viktor Hovland, Matt Fitzpatrick & co inspireren en motiveren. En als het even kan in het hoofd kruipen van de Amerikaanse sterren als Brooks Koepka, Scottie Scheffler en Jordan Spieth. Team Europe is op eigen bodem al 30 jaar ongeslagen en wil die reeks verlengen. Geen enkele Belg heeft het team gehaald, maar Nicolas Colsaerts zit wel in de staf als één van de vice-kapiteins. Hij moet Rory McIlroy, Jon Rahm, Viktor Hovland, Matt Fitzpatrick & co inspireren en motiveren. En als het even kan in het hoofd kruipen van de Amerikaanse sterren als Brooks Koepka, Scottie Scheffler en Jordan Spieth.

Het is weer tijd voor dé clash in de golfwereld: vijf zaken die u moet weten over de Ryder Cup 2023

 

Vrijdag start in Rome de 44ste Ryder Cup, met onze landgenoot Nicolas Colsaerts als vicekapitein bij Team Europe. Vijf dingen die u moeten weten over de hoogmis van het golf.

 

De Ryder Cup 2023 op de Marco Simone Golf & Country Club in Rome, Live op Play Sports Golf:

Vrijdag 29 september: 7u30 – 18u30.

Zaterdag 30 september: 7u30 – 18u30.

Zondag 1 oktober: 11u30 – 18u15 fghf

The post [[kijk-live]]Ryder Cup Live op tv Golf van livestream kijken 29 september – 1 oktober 2023 appeared first on The Muslim News.

0
Open chat
1
SHMA
Assalamualaikum & Welcome to Surrey Heath Muslim Association;