LIVESTREAM!.Ajax PSV Live Kijken op tv en online

LIVESTREAM!.Ajax PSV Live Kijken op tv en online 29.10.2023
Voetbal op tv: op deze zender is PSV – Ajax vanmiddag te zien

Click Here Button Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

⚽PSV – Ajax Live Kijken

⚽PSV – Ajax Live Kijken

In de voetbalgids geeft Voetbal International een overzicht van alle wedstrijden die deze week live op televisie zijn. Vanmiddag staan PSV en Ajax tegenover elkaar, terwijl manager Erik ten Hag met Manchester United bezoek krijgt van stadgenoot Manchester City.

Zondag treft PSV het in crisis verkerende Ajax, in wat nauwelijks nog een topper te noemen is. Het contrast tussen de twee ploegen is groot. De Eindhovense koploper van de eredivisie versus de nummer zeventien uit Amsterdam. De kalmte tegenover de onrust. 22 punten verschil ook, hoewel Ajax nog twee duels tegoed heeft.

PSV-trainer Peter Bosz erkent dat de situatie bij Ajax “heel extreem” is. “Ze hebben een heel, heel, heel slecht seizoen. Ze hebben het moeilijk, maar die jongens horen natuurlijk niet op de zeventiende plaats te staan.”

De 59-jarige coach praat liever over zijn eigen ploeg. Over de successen, de verbeterpunten. Want er kunnen altijd dingen beter bij PSV, vindt Bosz. Zoals tijdens het Champions League-duel met Lens. Dat gelijkspel (1-1), daar kan hij mee leven.

“Maar nadat wij de tegengoal hadden gekregen, was er ook een fase waarin zij duidelijk de overhand hadden en wij het lastig hadden.” De Franse ploeg zette toen vol in op de aanval, maar een tweede treffer bleef uit.

Het is de vraag of Ajax het initiatief zondag gaat nemen in het Philips Stadion. Wat dat betreft heeft Bosz donderdagavond met belangstelling gekeken naar het Europa League-duel tussen Brighton en Ajax, dat de Amsterdammers met 2-0 verloren. Thuis op de bank, met een wijntje op tafel.

De manier waarop Ajax in de Britse kuststad onderuit ging, was zorgelijk. Zo becijferde statistiekbureau Opta dat het sinds 2014 niet meer was voorgekomen dat Ajax een tegenstander zo veel passes liet versturen of zo veel in balbezit liet komen. Ajax staat na drie wedstrijden laatste in de groep.

Onder leiding van interim-trainer Hedwiges Maduro lag de focus donderdag op verdedigen, niet op de aanval. “Het was met name interessant, omdat Maduro het daar voor het eerst voor het zeggen had”, vertelt Bosz, die zelf een aanvallende speelwijze hanteert. “Je gaat kijken: gaat-ie veel veranderen? De manier van spelen was helemaal anders. Dat proberen we mee te nemen en daar halen we hopelijk ons voordeel uit.”

Maduro staat ook zondag in Eindhoven weer langs de lijn, waarna hij mogelijk plaats gaat maken voor een andere tijdelijke coach, John van ‘t Schip. “We nemen dit natuurlijk mee”, zegt Bosz. “Ik weet niet of ze het zondag op exact dezelfde manier gaan doen. Misschien zijn wij wel zo sterk, dat ze op een gegeven moment ook zo komen te staan.”

PSV-Ajax is de wedstrijd van het verlangen en de allerlaatste strohalm: dit is de inzet voor beide ploegen

Geeft PSV zondagmiddag Ajax het laatste zetje richting misschien wel de laatste plek in de eredivisie? Afgaand op de resultaten van de afgelopen weken is dat het meest logische scenario, maar de Eindhovenaren zijn op hun hoede. Trainer Peter Bosz was er vrijdag helemaal niet zo zeker van dat Ajax geklopt wordt en heeft zondag nog één belangrijke vraag te beantwoorden. Met welke tien treedt hij ditmaal aan?

PSV en Ajax treffen elkaar zondagmiddag om 14.30 uur in Eindhoven. Terwijl de thuisploeg de foutloze status in de Eredivisie wil behouden, hoopt Hedwiges Maduro de crisissituatie in Amsterdam iets te verlichten met een positief resultaat. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van beide clubs.

Bij PSV worden geen wijzigingen verwacht ten opzichte van de midweekse Champions League-wedstrijd tegen RC Lens (1-1). Dat betekent dat Walter Benítez onder de lat staat, de verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest, het middenveld bestaat uit Jerdy Schouten, Malik Tillman en Joey Veerman, en het gevaar voorin moet komen van Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

The post LIVESTREAM!.Ajax PSV Live Kijken op tv en online appeared first on The Muslim News.

0
Open chat
1
SHMA
Assalamualaikum & Welcome to Surrey Heath Muslim Association;