!(KIJKEN-LIVE) Club Brugge Besiktas live op tv en livestream

!(KIJKEN-LIVE) Club Brugge Besiktas live op tv en livestream ,Besiktas tegen Club Brugge live kijken,

Besiktas – Club Brugge live op tv en livestream (EK-kwalificatie) 20 mei 2023.TV-gids: op deze zender kijk je naar de halve bekerfinale tussen Club Brugge en Besiktas

LIVE EK-kwalificatie | Kan Club Brugge tegen Besiktas zorgen voor ‘stunt van de eeuw’? Goedenavond en welkom in dit liveblog. Wij zijn Vincent Le Haen en Laurine Slingerland en hier houden we je op de hoogte van de eerste halve finale in de KNVB-beker. Het belooft een historische avond te worden. Veel plezier!

Club Brugge – Besiktas begint om 30.00 uur en is live te zien op open kanaal FOX en ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur. Zorg dus dat je op tijd klaar zit zodat je niks mist van het spektakel!

Gisteren gaf Besiktas-trainer Ruud van Nistelrooij aan dat hij Club Brugge niet onderschat. “Ik vlieg de wedstrijd aan zoals we dat altijd doen. Of het nou de Champions League, de Europa League of een topper in de EK-kwalificatie is”, zei Van Nistelrooij. Hij denkt uiteraard dat Club Brugge tot op het bot gemotiveerd is. “Ik verwacht morgen een heet avondje.”

In Europees verband ligt Besiktas er dit seizoen al uit. In de Europa League play-offs was Sevilla in twee partijen net iets sterker en was de cumulatieve score 3-2 in het voordeel van de Spanjaarden. De enige competitie waar realistisch gezien dus nog echt de hoofdprijs gepakt kan worden is de KNVB-beker. De competitie die voor grote ploegen toch vaak als een troostprijs voelt, maar in dit geval een doekje voor het bloeden moet zijn voor toch een redelijk teleurstellend seizoen van de Besiktasaren.

De route voor Besiktas naar de halve finale bestond uit drie wedstrijden. Op het Kasteel werd het tegen Sparta 1-2 (goals van Simons en Madueke), thuis werd Emmen met 3-1 (Branthwaite tweemaal en eenmaal De Jong) naar huis gestuurd en dezelfde cijfers werden neergezet in de kwartfinale en toen moest ADO Den Haag eraan geloven. De goals waren toen van Bakayoko, Til en Sangaré.

Om zoveel mogelijk fans op Sportpark De Westmaat te kunnen herbergen, zijn er extra tribunes geplaatst. Er is nu plek voor 8000 fans, waaronder 300 uit Besiktas. Zij zijn vanavond live getuige van een historische bekeravond. Kan jij dat niet zijn? Lees dan hieronder waar jij Club Brugge – Besiktas op tv kan zien!

The post !(KIJKEN-LIVE) Club Brugge Besiktas live op tv en livestream appeared first on The Muslim News.

0
Open chat
1
SHMA
Assalamualaikum & Welcome to Surrey Heath Muslim Association;